Velkommen til gratis foredrag om høysensitive barn!

 

Sted: Mari andelsbarnehage, Ytre Enebakk
Tid: Mandag 23.januar, kl19:00 – ca 20:30
Foredragsholdere: Renate Elida Haug og Mari Anfinsen Nilsen

Lurer du på om du har et høysensitivt barn? Eller kanskje du vet at barnet ditt er høysensitivt?
Det kan oppleves utfordrende å være foreldre til et høysensitivt barn. Men, det kan også være utrolig givende!

Har du et barn som lett blir overveldet av inntrykk, som har en tendens til å overdrive når hun leker, har problemer med relasjoner eller kanskje føler seg annerledes?

Mange høysensitive barn lærer enkelte ting utrolig fort og liker å lære, men blir allikevel stemplet som problembarn. Det kan virke som de rett og slett ikke er interessert i å lære. Hvorfor er det slik?

 

Under foredraget belyser vi noen av sidene ved det å være foreldre til et høysensitivt barn. Renate er utdannet pedagog og trebarnsmor. Hun har lang erfaring med sensitive barn både gjennom lærerjobb og arbeid med fosterbarn. Hun har et stort hjerte for barn med behov som kanskje ikke er så lett å se.
Mari har egen erfaring med hvordan det er å være et høysensitivt barn. Hva er annerledes for slike barn? Hva er behovene? Hun har også lang erfaring som trener, hvor hun har arbeidet med barn i alle aldersgrupper.
Vi deler helhjertet av egen kunnskap og erfaring som vi har samlet oss gjennom mange år! Du vil få enkle tips og triks som kan hjelpe deg med å forstå ditt barn litt bedre.

Kanskje du selv er høysensitiv voksen? Det er mye du kan gjøre for å hjelpe både deg selv og ditt barn til et mer harmonisk og lykkelig liv.

Vi ser frem til en spennende kveld sammen med deg!

Hvem er vi?

Vi er begge utdannede Rainbow Reiki® 1.dan Mesterlærere, med spesialisering innenfor temaet «foreldre og barn».
Renate Elida er utdannet pedagog og har arbeidet som lærer siden 2007. Hun er utdannet Rainbow Reiki® 1.dan Mesterlærer, og White Feather Sjaman®. For tiden utdanner hun seg i biologisk medisin på Tunsberg medisinske skole. Hun har tidligere holdt foredrag om høysensitiv ungdom for BUP.

Mari Anfinsen Nilsen er udannet i idrett, og har lang erfaring som trener og instruktør. For 4 år siden gikk hun gjennom en totalkollaps, og utviklet diagnosen ME. Gjennom utdanningen Rainbow Reiki® 1.dan Mesterlærer og Grunnutdannelse i White Feather Sjamanisme®, har hun arbeidet for å skape en gode helse og et lykkelig liv.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

Share This