Et spennende healingseminar som du aldri har opplevd maken til! 

 

Da jeg meldte meg på mitt første seminar i Rainbow Reiki 1.grad, hadde jeg lave forventninger. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville jobbe med healing, og jeg ville bare ha en diplom på veggen. Den tilsynelatende tilfeldige beslutningen om å ta et Rainbow Reiki seminar viste seg å bli et av de viktigste valgene jeg har tatt i mitt voksne liv. Det som kun skulle være et middel for å få en diplom i en eller annen healingteknikk, ble til en utviklingsvei der jeg fikk mulighet til å finne den beste versjonen av meg selv.
Som en ekstra bonus til dette viste det seg også at teknikkene vi lærte ikke bare virket utmerket, og ga målbare resultater, men de har også blitt uvurderlige verktøy til å takle hverdagens alle små og store utfordringer.

Jeg ble en gang utfordret til å fortelle med så få ord som mulig hva man egentlig får ut av å melde seg på et 1.gradskurs. I ettertid har jeg tenkt en del over mitt eget svar, det var noe sånt:
«Rainbow Reiki 1.grad er et kurs i grunnleggende mestringsteknikk. Det er en helg der det er fokus på å gi deltagerne enkle og effektive verktøy som hjelper en med å høyne deres eget og familiens energinivå, slik at alle kan fungere bedre i hverdagen.»

Rainbow Reiki 1.grad er så mye mer, men dette sier kanskje litt om hva jeg bruker disse teknikkene til.

 

Her er NOEN av tingene du lærer:

 • Hvordan utføre en meget kraftfull Rainbow Reiki full kroppsbehandling på kun 25 minutter med den samme effekten som om 17 Reikiutøvere gir deg 20 minutter med Reiki SAMTIDIG! (Marayana Sayi)
 • Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet
 • Innvielse i et symbol for oppøsning av energetiske blokkader
 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha Mantraet
 • Innvielse i tre virkningsfulle healing sanger
 • Lær intuitiv behandling * Rainbow Reiki Krystall Healing
 • Rainbow Reiki Aura Healing * Rainbow Reiki Energi Ball
 • Rainbow Reiki Meditasjon * Homeopatisk berøring *
 • Introduksjon til vårt Chakrasystem
 • Introduksjon til de viktigste faktorene som blokkere alle healingprosesser
 • Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling
 • Bakgrunnen og historien til Reiki og filosofien til Dr. Usui.
 • Forebygg sykdom – styrk din helse – velvære

 

Tilbakemelding fra en kursdeltager:
«Renate er superdyktig, strukturert og formidler ting på en svært overbevisende måte. Hennes framstillingsevner gjorde at jeg virkelig skjønte hele essensen av dette med Rainbow Reiki. I tillegg til å være strukturert ga hun også rom for innspill og viktige spørsmål underveis i løpet, noe som er svært viktig for at du skal føle at du har skjønt. Renate er også svært kunnskapsrik på andre måter og gir av hele seg. Dette skaper en intensitet og innlevelse, noe som gjør at du føler deg veldig beriket når kurset er fullført. (…)
Renate sin undervisning anbefales på det varmeste!!!»

 

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livsenergi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter at man har gått gjennom en trening og initiering.

I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m. Rainbow Reiki systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Innhold på Rainbow Reiki 1. Grad kurs:

I tillegg til tradisjonell Usui Reiki lærer du bla. følgende:

Sensibilitetsøvelser * Systematisk Chakra behandling * Innvielser i RR-Symbol og Mantra for å løse opp energiblokkeringer på alle plan * Innvielse i det Japanske Medisinbudda Mantraet * Innvielse i 3 virkningsfulle healingsanger * Intuitiv Reiki behandling * Reiki krystall healing * Reiki – Aura healing * RR-energiball * RR-Meditasjon * Homeopatisk berøring for å øke strømmen av livsenergi * samt flere RR-teknikker * Undervisning i Chakra lære, grunnleggende ernæringslære, healing og spirituell personlighetsutvikling.

Ny banebrytende metode i Rainbow Reiki 1. Grad!
Marayana Sayi som revolusjonerer hvordan man utnytter Reiki energien. På 20 minutter gis en komplett kroppsbehandling med større effekt enn om 20 utøvere behandler samme person i 20 minutter samtidig! Vi har 100% pengene tilbakegaranti på våre Rainbow Reiki 1. Grad kurs!

Kursavgift: Kr. 2790 – (repetisjon kr. 490,-)

Hva får du for pengene:

– En weekend full med intensiv og praktisk kunnskap for å bli en effektiv healer, inkludert 6 innvielser (4 tradisjonelle og 2 spesielle for Rainbow Reiki inkludert Marayana Sayi). Ca. 16 timer.

– Ett webinar før seminaret som dekker mye av teorien for weekenden. Det sparer deg bensin, tid og penger i forbindelse med reise og evt. overnatting. Ca. 3 timer undervisning)

– Ett webinar etter seminaret der jeg går mer i dybden på det som ble dekket under weekenden og svarer på dine spørsmål. (Ca. 3 timer undervisning)

– Tilgang til vårt ONLINE treningsbibliotek der du finner videoer og treninger for hvordan du kan utnytte det du har lært enda bedre. (MANGE timer med undervisning som hele tiden blir utvidet med nytt stoff)

– 80 siders kursmanual på norsk.

– Eksklusivt kurssertifikat.

Tilsammen får du 22 timer undervisning + MANGE timer i vårt online treningsbibliotek.

Share This