ERNÆRING I PRAKSIS
– Et slags matlagingskurs

Dato: 19.08.2017
Tid: 16:00 – 21:00
Sted: Grevlingveien 22, 1914 Ytre Enebakk

Ja, det ser pent ut og jeg vet at det er sunt. Men, det er ikke akkurat middag…..
Velkommen til et morsomt og informativt kurs om ernæring, med matlaging!

Denne kvelden er viet alle dere som synes det er inspirerende å lage mat sammen med andre. Den er for alle dere som gjerne skulle laget litt sunnere mat til familien, men ikke vet hvor man starter.

Vi skal snakke om hvem kroppen din er, og det vil bli en kort men informativ språkopplæring i organenes språk. Hvem er det som prøver å fortelle deg noe når blodtrykket stiger, magen romler, prompen lukter vondt eller du får PMS.

Vi skal smake på råvarer, lage rask og enkel hverdagsmat og alle går hjem med en liten bunke enkle triks til hvordan du smekker sammen et måltid som både kroppen din og familien din blir fornøyde med.

Før selve kurset begynner får alle deltagre tilbud om en gratis blodanalyse med mørkefeltsmikroskop. Her vil det komme tydelig frem hva som er akkurat ditt viktigste fokusområde når det kommer til ernæring.

Maks antall deltagere: 8

Pris: 750 kr

Betaling av 250 kr i depositum innen 1.august sikrer plassen din på kurset.
Konto: 9710 43 55491
Eller Vipps: tlf 93 62 26 25, Renate Elida Haug
Merk betalingen: «Matlaging august»

 

Kursholder:
Renate Elida Haug, studerer for tiden biopati (biologisk medisin) ved Tunsberg medisinske skole og har eksamen i Grunnmedisin, Naturmedisinsk filosofi, Kost og ernæring, Urtemedisin og Immunterapi.

Da jeg selv møtte veggen og i en periode ble 100% sengeliggende i 2010, fikk min interesse for mat som medisin en kickstart. I 14 år var jeg helt eller delvis sykemeldt med diagnoser som «slitenhet», «slapphet», «deprimert» og «lett psykisk ustabil». På de 14 årene ble det tatt til sammen 2 sett blodprøver av av meg. Det ble raskt åpenbart at jeg ikke kom til å få noen annen hjelp av min fastlege enn den en sykemelding kunne gi, og jeg forsto at dersom jeg skulle bli frisk måtte jeg klare det selv. Som utbrent og sykemeldt fikk jeg god tid til å observere naturen og de prosessene og syklusene den lever i. Sykdommen ga meg gaven av en dypere forståelse av meg selv som et biologisk, fysisk og kjemisk vesen – ubrytelig symbiotisk (eller dysbiotisk) knyttet til naturen. Hvordan kunne jeg klare å ta meg selv tilbake til den naturlige, sunne  likevekten som alle biologiske liv streber etter?
Slik jeg ser det handler helse i hovedsak om å ta bort noe som skaper ubalanse og sykdom, og bytte det ut med noe som tar deg tilbake til naturlig balanse. Den enkleste måten å starte denne prosessen på er å lære seg å lage mat som lukter godt, smaker godt, er rask og enkel å lage og som gjør at du med den største glede bytter ut et ikke helsebringende måltid med et helsebringende måltid.

Share This